2015 favorilerini yazmak için 15 ocağı beklediğime göre direk konuya geçebilirim.

 

DSC01993_mini

Rohto Redness Relief göz içindeki kızarıklığı geçirirken rahatlatan şahane bir damla. Ağlamaktan, gripten, alerjiden kızaran gözleri birkaç saniye içinde bembeyaz yapıyor.

7_mini

Muji Kirpik Kıvırıcı Shu Uemura’ya dupe gösterilen haliyle 24 TL fiyatıyla listeye adını altın harflerle yazdırıyor. İlk aldığımı kaybedip ikinci kez satın aldım yine kaybolsa yine alırım! ama kaybolmasın

DSC02030_mini

Lash Food Maskara Bazı kat kat maskara kullanmayı gerektirmeden yeşilçam kirpiklerine kavuşturuyor. Üstüne sürdüğüm maskaraya sıkı sıkı tutunuyor ve çıkarması zor hale getiriyor ama olsun yeter ki kirpiklerim kaşıma değsin.

8_mini

Maybelline Big Eyes maskaranın incecik alt kirpik fırçasıyla ürün yapısı her kullanışımda Twiggy triplerine girmemi sağlıyor. Bittiğinde ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ülkemize getirme zahmetine girmediler, alt kirpik maskarasına ayrıca para dökelim diye mi acaba?

DSC01986_mini

Beautyblender Micro Mini ve Pro göz altı, dudak ve burun kenarı gibi özen isteyen kısımlara nokta atışı yapabilmek için minileri aldıktan sonra çok beğenip proyu aldım. Orjinal yerine proyu almamın tek sebebi renklerden pembeyi günahım kadar sevmemem.

5_mini

MAC Face And Body fondöten suya dayanıklı olduğu ve kumaşa leke yapmadığı için almıştım daha da önemlisi kuru ciltte birkaç saat sonra çatlak vazo görüntüsü vermemesi. Örtücülüğü az ama ince yapılı olduğu için birkaç kat uygulayarak bu sorun ortadan kaldırılabiliyor.

0_mini

Moshos Garden Amber & Rose kil maskesi karma ve yağlı ciltler için önerilmesine rağmen kurudan çöle dönük cildimle şahane uyum sağladı, bir sonraki indirimde tekrar görüşmek üzere.

DSC01977_mini

Tangle Teezer tarağın birkaç videosunu izledikten sonra meraktan almıştım iyi ki de almışım kesinlikle fiyatının hakkını veriyor. Bendeki mini kullananlar uzun saçta kullanımının zor olduğunu yazmış ama ben herhangi bir sorun yaşamadım tam tersi normal boyu at tımarı gibi o da nedir öyle kocaman?!

1_mini

LR Racine yüz ve vücut yağı artık bitmelisin düşüncesiyle durduğu köşeden gün yüzüne çıkardığım canım yağ gün geldi saçlarımın ucunu nemlendirdin gün geldi soğukta kuruyan yüzümü kendine getirdin seni seviyorum, bil istedim.

DSC01982_mini

Sally Hansen Kütikül Giderici Jel manikürün tırnak etini kesmeyen tarafına yakın duranların can kurtarıcısı. Çok sık kullanmama rağmen uzun süre gidiyor sayesinde et makasından uzak duruyorum.

DSC02047_mini

John Perry, Erteleme Sanatında son dakika insanının kendi iç karmaşasına son vermek için makalesini kitap haline getirmiş ne de iyi etmiş. Yarın yapabileceğini bugün hatırlamayanlar okuyun okutun.

DSC02051_mini

DSC02050_mini

Kitapyurdu’na para kazandırmak için yanıp tutuştuğum bir gün arama motoruna Harry Potter yazdım aman bir de ne göreyim! Benim bilmediğim iki kitap! Meğer Harry Potter şahanesiyle gönlüme taht kuran J.k Rowling çocuklar için bir dernek kurmuş adını da Lumos koymuş, bütün geliri bu derneğe gidecek iki de kitap yazmış; Ozan Beedle’ın Hikayeleri ve Çağlar Boyu Qudditch. İlki canım Dumbledore’un notlarını içeren cadıların çocuklarına anlattığı hikayeler ikincisi Kennilworthy Whisp adıyla yazılmış Qudditch tarihini ve gelişimini anlatan el kitabı. Bir de Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar var ki kendisine henüz denk gelemedim.

Victor-Frankenstein_mini

İzlediğim o kadar film içinde soldaki arkadaştan ötürü gayet taraflı bir seçim yaparak Victor Frankenstein 2015’in filmiydi diyorum. Tek başıma ilk sinemaya gidişimdi ve o gün yaşadığım bütün olumsuzluklara rağmen salondan çok mutlu ayrıldım. Ana karakterlerin uyumu, temcit pilavına dönmüş konuyu ele alışı, çekildiği ortamın içinde hissettirebilmesi… 3d fim izlerken hiç bu kadar keyif almamıştım tamam son Harry Potter filmi hariç, ama o sayılmaz.

zoo_mini_mini (1)

2015’te çok kaliteli diziler keşfetmeme rağmen Zoo işlediği konunun biricikliği ve yapım kalitesiyle tahta oturmayı hak ediyor. İlk bölümde şöyle diyor: Asırlar boyunca insanoğlu baskın tür oldu. Hayvanları evcilleştirdik, bir yerlere kapattık ve eğlencesine öldürdük. Ama tüm dünyada hayvanlar artık bu yaptıklarımıza isyan etmeye, sonunda karşılık vermeye karar verselerdir ne olurdu? Yeni sezonunu merakla bekliyorum.

Yine bekleriz 2015 çık çık gel.

*görsellerin üzerine tıklayarak ürüne ya da ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply